Бордове под наем


Представяне на билбордове на езерото "Ариана" - Орлов мост

 

Езерото Ариана при Орлов мост е едно от емблематичните за София места. То е любимо място за разходка и почивка, както на софиянци, така и на гостите на столицата. Днес езерото е възстановено, заедно с околните алеи и предлага богат избор от възможности за приятни изживявания.

Строежът на езерото е започнал малко след Освобождението, но е окончателно приключил през 1904г. Тогава е изграден и свързващият мост между алеята и островчето. За кратко време езерото се превръща в най-веселото място в столицата.

Тук през летните месеци софиянци се наслаждавали на приятни разходки с лодки, а през зимата на луда надпревара по зимната пързалка. Особено привлекателно за посетители мястото става през 30-те години на 20 век, когато зимните спортове и по-точно пързалянето с кънки за лед стават много популярни.

През 60-те и 70-те години Ариана постепенно се превръща в един от символите на София и едно от най-популярните места в града. През лятото и през зимата тук се стичали хиляди хора, особено през почивните дни, в търсене на приятни изживявания и нови запознанства.

 

През 80-те години обаче езерото е пресушено заради предстоящ ремонт, който за съжаление се е състоял чак 20 години по-късно.
След многобройните опити на различни инвеститори да възвърнат облика на едно от най-красивите за стара София места, през 2006 година фирма "ПРОФУДС" ООД и Столична Община обединявайки усилия, започват реконструкцията на Езерото "Ариана" при Орлов мост. След година работа и огромна инвестиция, от заварените руини няма и помен.

 

На 17.09.2007 година, започва пълненето на езерото и след седмица, софиянци вече се радват на приятни разходки из водите му. За целта е създаден кей и са осигурени водни съоръжения - лодки, водни колела и за първи път в България - плаващо барбекю. Поръчано от Америка, специално за "Ариана", то дава възможност на всеки, който иска да демонстрира кулинарните си умения, да приготви нещо вкусно за компанията, докато се наслаждават на плаването. Не след дълго, врати отваря и първото заведение в комплекса - Парк Кафе "Ариана". Изградено изцяло от подвижни стъклени витрини, то позволява на посетителите, да не се откъсват от възвръщащото се наоколо оживление. В близост до кафенето, е създаден детски кът и родителите могат спокойно да наблюдават децата си, докато се наслаждават на приятната обстановка в заведението.

 

Ноември месец, започва източване на езерото, но не защото инвеститорът се е отказал, а за да бъде създаден най-големият открит зимен парк на Балканите. В едната половина на езерото, се разполага ледена пързалка с олимпийски размери, а в другата за любителите на по-екстремните преживявания - рампи за сноуборд. И така "Ариана" се превръща в място, носещо много настроение и незабравими спомени, както за жителите, така и за гостите на града. Второто заработило заведение на комплекса е Бирария "Перфект". Изградена от дърво, тя е уютна и е чудесно място за срещи и празненства.

 

И най-накрая, за ценителите на морските деликатеси, на изкуствено създаден остров в средата на езерото, отвори врати и короната на комплекса-Средиземноморски ресторант "THE ISLAND". С неповторим интериор, уникална кухня и професионално обслужване, ресторантът се нарежда сред най-добрите в София.
Всичко изградено в комплекса създава една непрекъсната посещаемост и човекопоток, както на обикновени хора, така и на десетки бизнесмени в почивните им дни. Вие имате възможност да привлечете вниманието на чужди инвестиции към вашия бизнес като се възползвате от офертата ни, чрез която да рекламирате дейността си именно в този уникално оживен център.

Имаме удоволствието да Ви предложим билбордове на езерото “АРИАНА” при Орлов мост с размери: 3,00/3,00м.

 

ОФЕРТА
За наем на билбордове

       

Бордовете видими от кея на езерото
- наем за 1 месец – 200 лв

Един борд видим от езерото и от бул. Евлоги Георгиев
- наем за 1 месец – 400лв

Всички бордове се предплащат за 3 месеца.

Изработка на винилно платно с шев, капси и монтаж от 180 лв. до 250 лв.

/може винила да е изработен и от вас/

Цените са без ДДС

 

                                

 

Тел. за контакти: 089/ 99 07 346

 

В момента свободните позиции са №5, №6 и от дясно на Мицубиши

 

Разположение на бордове и позиции

 

борд2

 

борд3

 

борд4

 

 

борд5

 

билборд6

 

билборд7

 

билборд8