Визитки - топъл печат и преге

топъл печат

Това е метод на печатане на принципа на високия печат. За тази цел е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помощта на фолио, чрез загряване и натиск става отпечатването върху хартия, картон и кожа. Фолиото може да бъде златисто, сребристо, в различни метализирани и флуоресцентни наситени цветове, които не могат да се получат с офсетови мастила. Топлия печат се прилага при заглавни страници, луксозни каталози, визитки, календари, тефтери, менюта, папки, покани и други луксозни изделия.

преге

Прегето е вид операция подобна на топлия печат, чиято цел е да остави релефен оттенък върху носителя. Релефът може да бъде с различна дълбочина на изображението. Използва се за подчертаване на определени елементи. Прегето може да се комбинира с топлия печат.

Още за технологията топъл печат и преге

Поради спецификата на тези технологии за печат и нуждата от изработка на клишета ценообразуване не може да бъде съставено без идеен проект. Затова ако желаете визитки отпечатани с топъл печат и преге ще ви бъде оферирана цена по вашето конкретно запитване спрямо избрания от вас дизайн.

Примери на визитки на топъл печат и преге


визитки с топъл печат
визитки с топъл печат
визитки с топъл печат
визитки с преге
визитки с преге
визитки с преге

 

Още примери за визитки с топъл печат и преге